Óvodás gyermekeknek tartott bűn- és baleset-megelőzési előadást a Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársa.
A jánoshalmi rendőrök pár órán belül elfogták azt a három helyi férfit, akik a gyanú szerint előbb leitatták, majd elvették a sértett közel 4,5 millió forintját.
„Pusztán hatan – hat megye rendőrségi összefogása az alföldi időskorúak biztonságáért”.
Rendezvény miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2017. május 25-én Budapesten, a XIII. kerületben.
A forgalom zavartalanul halad.
Két jármű összeütközött.
Művészeti fesztivál miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2017. május 27-én Budapesten, az V. kerületben.
Delegáció miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2017. május 26. és május 31. között Budapesten, az I., a II., és az V. kerületben.
A Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelőzési Bizottság 2017. május 23-án rendezte meg a közlekedésrendészeti járőrverseny megyei döntőjét.
Delegáció miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2017. május 25. és május 27. között Budapesten, az V. kerületben.
A rendőrök őrizetbe vették azt a férfit aki a megalapozott gyanú szerint öt helyre betört és egy idős asszonyt kirabolt Farkaslyukon.
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium modellprogramja során a rendőrség több mint ezer segítő számára tart a következő hónapokban áldozatvédelmi képzést.
Kerékpárost bántalmazott egy személygépkocsi vezetője Békéscsabán. A rendőrség a konfliktus körülményeinek tisztázása érdekében várja azok jelentkezését, akik látták, hogy mi történt.
A siófoki rendőrök fél órán belül elfogták a gyanúsítottat.
A rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy siófoki lakost.
Elsőként a budai Vár járókelői találkozhatnak hazánkban kék-fehér, önegyensúlyozó, kétkerekű, elektromos meghajtású eszközökkel, a rendőrségi segwayekkel.
A szakértői vélemények kimondták, hogy a biztonsági öv használata megmentette volna mindkét férfi életét.
A budapesti rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen tettes azonosításához.
Keressük azt a kerékpáros férfit, aki szóváltást követően bántalmazott egy hölgyet Újbudán.
Óvodásoknak, iskolásoknak és nyugdíjasoknak is előadásokat tartottak a rendőrség bűnmegelőzési szakemberei.
A világ legjobb egyenruhás mesterlövészei adtak igazi puskaporos hangulatú találkát egymásnak május 7–9. között Nagytétényben, Tatárszentgyörgyön és Táborfalván.
A féltékenység és az alkohol nem jó párosítás, de még rosszabb mindez Molotov-koktéllal vegyítve: a szerencsén múlott, hogy nem robbant fel egy monostori ház, amire egy férfi égő kanócos benzinesflakont dobott.
A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást azzal a két utassal szemben, akik hamis iratokkal akarták elhagyni Magyarországot.
A nagykanizsai rendőrök a lakosság segítségét kérik.
Egy percre sem lankad a közönség figyelme, amikor a BRFK kutyás alosztálya bemutatót tart. Az ok egyszerű: kit ne érdekelnének az internetről rendelt szolgálati ebek vagy a grillcsirkében drogot kereső négylábúak?
Két helyi férfit hallgattak ki gyanúsítottként a nyomozók.
Gyermeknapi rendezvény miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2017. május 26. és május 27. között Budapesten, a III. kerületben.
Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága (ORFK OBB) is támogatja a fiatal, friss jogosítványosok gyakorlati tapasztalatszerzését és szemléletformálását célzó nemzetközi programot.
A rendőrök az Ártánd Közúti Határátkelőhelyen elfogták azt a török férfit, aki a gyanú szerint átírta járműve forgalmi engedélyének érvényességét.
A gyanúsítottak bántalmaztak egy fiút, akitől elvették kabátját és óráját.

Oldalak