06/80-620-107

2014. 01. 14., k - 11:48
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Elkülönített telefonszámon várja a rendőrség a Budapest XIII., Lehel úton történt robbantással kapcsolatos bejelentéseket.

Robbantással elkövetett bűncselekmény történt 2014. január 13-án 4 óra 18 perc körüli időben egy Budapest XIII., Lehel úti pénzintézetnél. A bűncselekmény nem emberi élet kioltására vagy személyi sérülés okozására irányult, személyi sérülés nem történt. Az érintett épületben jelentős anyagi kár keletkezett, többek között két ATM bankautomata is súlyosan megrongálódott a detonáció során.

 

 

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda robbanóanyaggal vagy robbantószerrel visszaélés bűntett és közveszély okozása bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatja az eljárást a jelenleg ismeretlen elkövető ellen.

 

A bűncselekménnyel összefüggésben a rendőrség keresi azt az ismeretlent, aki a helyszínről egy cross enduro jellegű, tarka színű, forgalmi rendszám nélküli, 125 cm³ vagy 250 cm³ hengerűrtartalmú, robogónál nagyobb méretű motorkerékpárral elhajtott.

 

A rendőrség a bűncselekménnyel kapcsolatos állampolgári bejelentések fogadására elkülönített egy ingyenesen hívható telefonszámot, amely a nap 24 órájában hívható. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a 06/80-620-107 zöld számon várja azoknak a hívását, akik a bűncselekményről, a motorkerékpárról vagy annak vezetőjéről érdemleges információval rendelkeznek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam