1 órán belül

2014. 01. 08., sze - 08:29
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Egy kávézó asztala alá bújt a rendőrök elől.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást T. József 19 éves budapesti lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2014. január 6-án 21 óra 30 perc körüli időben a Budapest VII., Dohány utcai trolibusz megállójában kikapta egy nő kezéből annak mobiltelefonját, majd elfutott vele.

A rendőrök a férfit egy VII. kerületi kávézó ponyvás kültéri teraszának egyik asztala alatt találták meg egy órán belül a bűncselekmény elkövetése után. A férfit elfogták, ruházatátvizsgálása során megtalálták nála az ellopott mobiltelefont.

T. Józsefet a rendőrök előállították és őrizetbe vették. Az ügyben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le, egyben előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fegyelmi

Budapest rendőrfőkapitánya vizsgálatot rendelt el, mert egy bejelentésre nem megfelelően reagált a Tevékenység-irányítási központ munkatársa.