19 év után fogták el

2015. 10. 13., k - 09:02
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A Zala megyei rendőrök egy 37 éves férfit gyanúsítanak azzal, hogy 1996-ban megölt és kirabolt egy akkor 48 éves csapi férfit.

A gyanú szerint még 1996. április 5- én az esti órákban az akkor még 18 éves gyanúsított egy korábbi sérelem miatt meglőtte a csapi férfit, aki a helyszínen életét vesztette. Ezt követően eltulajdonította a sértett autóját, három darab vadászfegyvert, két darab autógumit, egy televíziót és egy videó lejátszót.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a 37 éves férfi ellen emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Zala Megyei Főügyészségnek.

Bővebben a Zsaru Magazinban itt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem csalt a megérzése

Hazafelé tartó pilisvörösvári járőr vett észre egy buszról leszálló férfit a településen. Nem lett volna szokatlan, ha a jármű nem parkolt volna üresen az út szélén. Pihenés helyett intézkedés következett.

 

Őrizetben a német embercsempészek

A rendőrök az M9-es autóúton ellenőriztek egy német rendszámú autót, melyben négy illegális migráns és két embercsempész utazott.

 

Halálos baleset Gádoroson

Tolatás közben elütött egy munkást egy szemétszállító teherautó, a férfi a helyszínen meghalt.