24 órán belül elfogták és őrizetbe vették-videóval

2017. 03. 24., p - 13:35
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy balatonalmádi férfi közel 3 millió forint értékben lopott áramátalakító készüléket.

A rendőrséget 2017. március 22-én reggel értesítette a sértett arról, hogy a tapolcai kórház gépészeti helyiségéből négy darab, egyenként közel 700 ezer forint értékű hálózati áramátalakítót lopott el ismeretlen tettes.

A tapolcai nyomozók 2017. március 22-én azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 39 éves férfit, akit még ezen a napon délután balatonalmádi otthonában elfogtak, majd előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra. Őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök a közel 3 millió forint értékű lopott invertereket a gyanúsított egyik barátjának házában találták meg, melyeket lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosának.

A 39 éves balatonalmádi férfi ellen – őrizetbe vétele mellett - lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak büntetőlejárást a tapolcai rendőrök.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ugrani készült, megmentették

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a nőnek az életét, aki egy társasház lépcsőházi ablakában állva, végzetes lépésre szánta el magát.

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonkilenc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök huszonhét főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, két személyt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.