A buli elszabadult

2013. 08. 30., p - 12:50
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Moziban játszott filmvígjáték mintájára, Internetes közösségi oldalon szervezett születésnapi partiban okoztak több százezer forintos rongálási kárt.

Balatonszepezdi üdülőt bérelt egy baráti társaság társuk születésnapi bulijának megtartására. A meghívottak egyike, az egyik internetes közösségi oldalon továbbította az invitálást minden érdeklődőnek egy fergeteges bulira. Az eseményre 2012. szeptember 15-én közel hatvanan mentek el. Az éjszaka során elszabaduló hangulatban B. Zsolt 21 éves zalahalápi lakos, és fiatalkorú társa az üdülő több zárt ajtaját berúgta, párnákat szakított szét, berendezési tárgyakat tört össze, hűtőszekrényt, mosógépet dobott ki az ablakokon.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság a rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást 2013. augusztus 29-én befejezte, a keletkezett iratokat a Veszprémi Járási Ügyészségnek küldte meg vádemelési javaslattal. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vendégségből kifosztás

A rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy jászapáti férfit és egy nőt, akik vendéglátójuk védekezésre képtelen állapotát kihasználva elvitték annak készpénzét és gépkocsiját. A nyomozók a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el az ország több megyéjében.