A fáskamrában bújt meg a betörő

2014. 10. 21., k - 09:30
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Tetten érte Szatymazon a tanya tulajdonosa Cs. Krisztinát.

A sértett értesítette a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját 2014. október 20-án 10 óra 30 perc körüli időben arról, hogy szatymazi tanyáján betörőt értek tetten.

A tulajdonos azt is elmondta a rendőröknek, hogy három személyt – köztük egy gyereket – látott bemászni az ingatlan kerítésén. Ezt követően segítségért sietett a szomszédos tanyára, majd másodmagával eredt az elkövetők után.  Végül a fáskamrában megbújva találták meg az egyik gyanúsítottat. A sándorfalvi körzeti megbízottak a szegedi járőrökkel együtt a helyszínről előállították a 33 éves Cs. Krisztinát. Az adatgyűjtés és a nyomozás rövid időn belül kiderítette a másik két fő személyazonosságát. Az egyenruhások szatymazi otthonából állították elő a 43 éves K. Évát a Szegedi Rendőrkapitányságra. A megalapozott gyanú szerint a két gyanúsított felkereste otthonában 12 éves szomszédjukat, aki egyedül tartózkodott a házban és rábírták arra, hogy menjen velük a közeli tanyára betörni.

 

A két terhelt ellen lopás bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A rendőrök őrizetbe vették K. Évát és Cs. Krisztinát, valamint kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fegyelmi

Budapest rendőrfőkapitánya vizsgálatot rendelt el, mert egy bejelentésre nem megfelelően reagált a Tevékenység-irányítási központ munkatársa.

 

Ököllel ütötte a gyermeket

Súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt fogtak el a győri rendőrök egy helybéli férfit.