A fiát bántalmazta

2015. 07. 20., h - 09:56
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A dunakeszi rendőrök őrizetbe vették a fiát bántalmazó 63 éves asszonyt.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást indított testi sértés bűntett kísérlet és kapcsolati erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. Ilona 63 éves dunakeszi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 63 éves asszony 2015. július 17-én 18 óra körüli időben dunakeszi lakásukban szóváltásba keveredett a fiával, akinek a fejét és a testét egy fa husánggal többször megütötte. Ezt követően a gyanúsított magához vett egy konyhakést és azzal a sértett bal vállát megszúrta. A bántalmazás következtében a 41 éves férfi – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrségre másnap hajnalban egy szomszéd tett bejelentést, mivel a lépcsőházban hangos kiabálást hallott. A Dunakeszi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának munkatársai a helyszínen elfogták és előállították az asszonyt, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vették.

Az eljárás során kiderült, hogy B. Ilona az elmúlt fél évben kézzel, illetve egy seprű nyelével napi rendszerességgel bántalmazta a fiát.

A nyomozóhatóság előterjesztést a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására. Ellene a további eljárást a Dunakeszi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le. 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a verekedő fiatalok

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot annak az öt férfinak az ügyében, akik ellen garázdaság, valamint súlyos testi sértés miatt folyt nyomozás.