A gyanú szerint üzletszerűen lopott

2013. 10. 22., k - 10:55
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Bár próbálkozott, a rendőrök elzárták a gyanúsított menekülési útját.

Üzletszerűen elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya P. Gyula Péter ellen, akit 2013. október 21-én fogtak el a rendőrök Környén. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 39 éves székesfehérvári férfi 2013. május 17. és 2013. június 10. között ismeretlen módszerrel több alkalommal ital- és szendvics-automatákból eltulajdonította a bevételt. A gyanúsított elfogásakor ismerősei házában tartózkodott. Mikor meghallotta, hogy őt keresik a rendőrök, a ház egyik hátsó ablakán megpróbált kimászni, de ott is egy rendőrrel nézett szembe. P. Gyula Péter ezt követően a házban keresett magának búvóhelyet. Egy szekrény és egy számítógépasztal közé guggolt a falhoz simulva. Itt találták meg őt a rendőrök, akik elfogták és előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatását követően a férfit a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hazavitték a rendőrök

A tatabányai járőrök 15 percen belül megtalálták azt az idős férfit, aki lakásáról ismeretlen helyre távozott.

 

Rendőrkézen a cipőrablók

Őrizetben van már az a páros, akik Ózdon bántalmaztak egy domaházai férfit, majd elvették készpénzét és cipőjét.

 

Felmerült az ittasság gyanúja

Az ajka-padragkúti baleset feltételezett okozójánál pozitív értéket jelzett az alkoholteszter. Rajta kívül további 14 sofőrrel szemben intézkedtek ittasság gyanúja miatt a Veszprém megyei rendőrök az elmúlt 48 órában, kettő közülük balesetezett.

 

Lezárt akta: Megverte az élettárást

A hajdú-bihari rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint úgy megverte az élettársát, hogy a nő életveszélyes sérüléseket szenvedett.