A hajtóvadászat véget ért - videóval frissítve

2016. 02. 10., sze - 21:07
Budapesti Rendőr-főkapitányság

24 órán belül rendőrkézre került mindkét emberölés gyanúja miatt keresett személy.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettes 2016. február 9-én 20 óra 30 perc körüli időben a Budapest XVIII., Ráday Gedeon utca és Fedezék utca kereszteződésénél egy késsel több alkalommal megszúrt egy férfit, majd elmenekült a helyszínről. A középkorú sértett életét vesztette.

A bűncselekménnyel összefüggésben a Budapesti Rendőr-főkapitányság elfogatóparancs alapján kereste a 23 éves B. Norbertet, és a 21 éves G. Evelint.  
A nő 2016. február 10-én délben feladta magát a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitányságon.
B. Norbertet a rendőrök 2016. február 10-én 19 óra 40 perckor Budapesten a XVIII. kerületben elfogták.  

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a 23 éves B. Norbert ellen emberölés bűntett, míg a 21 éves G. Evelin ellen bűnpártolás bűntett miatt folytat nyomozást. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lengyel kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Mindent vitt

A rendőrök azonosították, és elfogták azt a szendrői férfit, aki ittasan anyagi káros közlekedési balesetet szenvedett, majd hátrahagyta autóját, amellyel egy sor szabálysértést is elkövetett.

 

Futballmérkőzés Kazincbarcikán

A rendőrség a megrendezésre kerülő sportesemény kapcsán kiemelt figyelmet fordít a csapatok, és szurkolók tájékoztatására.

 

Ittasan vezetett a rendőrkapitányságra

Egy hozzátartozója telefonhívására érkezett autójával a Kazincbarcikai Rendőrkapitánysághoz az a férfi, akit a járőrök az épület előtt igazoltattak, és a nála alkalmazott alkoholszonda 2,38-as értéket mutatott.

 

Véradást tartottak Szombathelyen

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a Magyar Vöröskereszt Vas Megyei Szervezetével 2020. augusztus 12-én és 2020. augusztus 13-án közös véradó napot tartott.

 

Ittasan vezettek

A debreceni rendőrök befejezték az ügyek vizsgálatát.