A helyszínen elfogták a szeméremsértőt

2016. 09. 01., cs - 12:49
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki futó és napozó nőket figyelt a Margitszigeten.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat egy 47 éves bekecsi férfival szemben szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A férfi 2016. augusztus 30-án 16 óra 20 perc körül a Budapest XIII., Árpád hídi lehajtó alatt a futó és napozó nőket figyelte, valamint közben szeméremsértést követett el. Egy nő észlelte ezt és értesítette a rendőröket, akik a helyszínen elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

Kihallgatását követően a férfit a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték a gyorsított eljárás keretében történő bíróság elé állítását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábelt loptak, őrizetben vannak

A Békés megyei rendőrök elfogtak három férfit, akik a gyanú szerint több ezer méternyi kábelt loptak el Mezőkovácsházán és a Bács-Kiskun megyei Kiskőrösön.

 

Játékos formában oktattak

Két kéz, két láb, két keréken címmel tartott rendezvényt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) Újszilváson április 25-én.

 

Háromgenerációs rendőrcsalád

Többgenerációs rendőrcsaládból származik, ezért Kovács Attila nem is gondolt más szakmára, csak a rendőrségre, amikor pályát választott.