A nemi szervét mutogatta

2014. 07. 22., k - 16:35
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Hazafelé tartó lányt nézett ki magának 2014. június 3-án egy nemi szervét mutogató férfi. Az ajkai rendőrök néhány órán belül elfogták a szeméremsértéssel gyanúsítható kertai férfit.

A rendelkezésre álló adatok alapján a sértett 2014. június 3-án 15 órakor hazafelé tartott, amikor arra lett figyelmes, hogy egy kerékpáros férfi követi. Ha gyorsította lépteit akkor az őt követő is felgyorsult. A lakóházához érve már szinte mellette volt az ismeretlen férfi, majd a lépcsőházba is követte őt. A lányt a lépcsőn felérve megszólította, mire ő megfordult és az elkövető ott állt térdig letolt nadrágban. Adatgyűjtést követően a nyomozók látóterébe került egy személy, akit előállítottak az Ajkai Rendőrkapitányságra.

 

V. G. 45 éves kertai lakossal szemben a szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Ajkai Rendőrkapitányság Bűnügyi osztálya vádemelési javaslattal fejezte be és az ügyben keletkezett iratokat megküldte az Ajkai Járási Ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Békés megyéből

A rendőrök a román hatóság munkatársaival közösen tartóztattak fel a gyulai közúti határátkelőhelyen öt külföldi férfit, akik Romániából érkező kamionokban rejtőzködtek.