A villamoson fosztották ki - videóval

2016. 07. 11., h - 11:16
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a helyszínen elfogtak egy férfit és egy nőt, akik egy alvó embert fosztottak ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat egy 53 éves hajdúhadházi és egy 22 éves pilismaróti lakos ellen kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Az 53 éves férfi és társa 2016. július 10-én 4 óra 50 perc körül a Budapest XI., Karinthy Frigyes úti végállomáson várakozó villamoson egy alvó férfihez odalépett. A férfi – a sértett védekezésre képtelen állapotát kihasználva – kivette a nadrágzsebéből annak mobiltelefonját és átadta azt a nőnek, aki eközben figyeléssel biztosította a bűncselekmény elkövetését, majd elrakta a táskájába.

A térfigyelő szolgálat valós időben észlelte az eseményt és értesítette a rendőröket, akik a helyszínen elfogták a két fosztogatót. Az előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki őket, őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásuk indítványozását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Meghalt a sofőr

Teljes szélességében lezárták a 4616-os út balesettel érintett szakaszát Abony térségében.

 

Kifosztás miatt felelhet

Az esztergomi rendőrök őrizetbe vették azt a 33 éves férfit, aki egy bisztróban eltulajdonította a sértett pénztárcáját.

 

Engedély nélkül vezettek

A rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek két férfit, akik úgy vettek részt a közúti forgalomban, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkeznek.

 

Csiribí-csiribá

A Pest megyei rendőrök újabb veszélyes karavánokat tüntettek el a forgalomból.