A visszajárót követelte

2017. 04. 08., szo - 20:33
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A ferencvárosi rendőrök röviddel a bűncselekmény elkövetése után azonosították azt a fiatalt, aki jegyvásárlást követően a visszajáró pénzért rabolt ki egy turistát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat E. István ellen rablás bűntett miatt.

A nyomozás adatai szerint 2017. április 7-én a délutáni órákban, a Budapest IX. kerület Kálvin téri metró aluljáróban egy külföldi személy a jegyautomatából vásárolt.

Miközben fizetett, egy ismeretlen odalépett hozzá. Követelte a visszajáró pénzt, majd miután megszerezte, menekülése érdekében megütötte a sértettet.

A személy és helyismeret alapján a ferencvárosi rendőrök beazonosították E. Istvánt.

 

Elfogását követően a járőrök előállították a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányságára, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Idős férfit rabolt ki

A kecskeméti rendőrök őrizetbe vettek egy helybélit, aki a gyanú szerint meg is akarta rúgni azt a 75 éves férfit, akitől erőszakkal vette el a táskáját.

 

Vámáru helyett illegális migráns

Embercsempészés miatt indult eljárás egy osztrák férfi ellen, aki egy török állampolgárt próbált meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.

 

Pénztárcát lopott

A mosonmagyaróvári rendőrök rövid időn belül elfogták a férfit, aki kihallgatása során további bűncselekmény elkövetését is beismerte.