A visszajárót követelte

2017. 04. 08., szo - 20:33
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A ferencvárosi rendőrök röviddel a bűncselekmény elkövetése után azonosították azt a fiatalt, aki jegyvásárlást követően a visszajáró pénzért rabolt ki egy turistát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat E. István ellen rablás bűntett miatt.

A nyomozás adatai szerint 2017. április 7-én a délutáni órákban, a Budapest IX. kerület Kálvin téri metró aluljáróban egy külföldi személy a jegyautomatából vásárolt.

Miközben fizetett, egy ismeretlen odalépett hozzá. Követelte a visszajáró pénzt, majd miután megszerezte, menekülése érdekében megütötte a sértettet.

A személy és helyismeret alapján a ferencvárosi rendőrök beazonosították E. Istvánt.

 

Elfogását követően a járőrök előállították a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányságára, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.