A visszajárót követelte

2017. 04. 08., szo - 20:33
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A ferencvárosi rendőrök röviddel a bűncselekmény elkövetése után azonosították azt a fiatalt, aki jegyvásárlást követően a visszajáró pénzért rabolt ki egy turistát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat E. István ellen rablás bűntett miatt.

A nyomozás adatai szerint 2017. április 7-én a délutáni órákban, a Budapest IX. kerület Kálvin téri metró aluljáróban egy külföldi személy a jegyautomatából vásárolt.

Miközben fizetett, egy ismeretlen odalépett hozzá. Követelte a visszajáró pénzt, majd miután megszerezte, menekülése érdekében megütötte a sértettet.

A személy és helyismeret alapján a ferencvárosi rendőrök beazonosították E. Istvánt.

 

Elfogását követően a járőrök előállították a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányságára, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ellopta a pénzt a széffel együtt

A XIII. kerületi nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki betört egy presszóba, ahonnan ellopta a széfet a benne lévő pénzzel együtt.

 

Újabb két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrádban. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértőket fogtak el a rendőrök Békés megyében

Magyarországra illegálisan érkezett külföldieket fogtak el a rendőrök Dombegyházon. A három határsértőt, illetve annak a román rendszámú személygépkocsinak a vezetőjét, amelyben utaztak, a rendőrök előállították.