Állatkínzás miatt állították elő

2013. 12. 20., p - 09:57
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A járőr 2013. december 19-én délután egy jászfényszarui lakóház korlátjához láncolt, elpusztult kutyára lett figyelmes.

A Jászberényi Rendőrkapitányság állatkínzás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást G. Sándor jászfényszarui lakos ellen.

A rendőrök az 53 éves férfi lakóházának udvarán 2013. december 19-én 16 óra körüli időben találtak rá egy láncra kötött kutyatetemre. Az elsődleges állatorvosi vélemény szerint az eb pusztulását kiszáradás okozhatta. A rendőrök elfogták és előállították a Jászfényszarui Rendőrőrsre a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható tulajdonost.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Óvatlan pillanat

Elfogták a nyíregyházi nyomozók a férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy táskát, miközben tulajdonosa bevásárlókocsiból pakolt az autójába.

 

Az utas átvette az irányítást a jármű felett, balesetet okozott

Közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésével gyanúsít a Dunaújváros Rendőrkapitányság egy férfit, aki főúton közlekedő személygépjármű utasaként a kézifékkart berántotta, melynek következtében a kerekek blokkolódtak, és az autó az árokba sodródott.

 

1+2

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 43 éves tunéziai sofőr ellen, aki két embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.