Aludni tört be

2014. 09. 12., p - 10:08
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Az éjszaka hazaérkező lakástulajdonos talált rá az alvó betörőre Záhonyban.

A Záhonyi Rendőrkapitányság magánlaksértés bűntett és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vette őrizetbe K. József 42 éves tiszaszentmártoni lakost. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. szeptember 10-én 22 óra körüli időben bemásott egy záhonyi lakás ablakán, majd az egyik szobában lefeküdt aludni. A hívatlan vendégre az éjszaka hazaérkező sértett talált rá, aki azonnal bejelentést tett a rendőrségre. Az egyenruhások K. Józsefet a helyszínen elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. Az eljárás adatai szerint a férfi az elmúlt hetekben már többször is járt a lakásban, ahonnan pénzt és egyéb értéktárgyakat tulajdonított el, valamint más vagyon elleni bűncselekmények elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható. A rendőrség kezdeményezte K. József előzetes letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.