Alvó beteget fosztott ki

2016. 09. 10., szo - 09:39
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogtak egy férfit, aki egy fővárosi kórházból próbált meg játékkonzolt és élelmiszert lopni.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat – szabadlábon hagyása mellett – K. Zoltán 53 éves budapesti lakossal szemben kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2016. szeptember 4-én 22 óra és szeptember 5-én 3 óra 15 perc között egy Budapest XII. kerületi kórházba bement, majd az egyik kórteremben a sértett – alvó állapotát kihasználva – ágya mellett lévő székről ellopta annak játékkonzolját és a hozzá tartozó öt lemezt. A kórház alkalmazottai észrevették a bűncselekményt és felszólították, hogy adja vissza az értékeket. A férfi ennek eleget tett, majd távozott a helyszínről.

 

K. Zoltán 2016. szeptember 7-én újra visszatért a kórházba, hogy a folyosón lévő hűtőszekrényből élelmiszert tulajdonítson el. A biztonsági őr ezt észlelte és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta az elkövetőt. Az egyenruhások a férfi elfogását követően előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem tétlenkedtek

Lángoló épületről kaptak riasztást a Ráckevei Rendőrkapitányság járőrei, akik pillanatok alatt a helyszínre értek és a házból kihoztak egy gázpalackot, miután egy már felrobbant, és kirepült a szomszédos mezőre.