Amíg fodrásznál volt, ellopták az autóját

2016. 12. 09., p - 09:16
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Egy nap alatt elfogták a rendőrök azt a férfit, aki ellopott egy autót Pestszentlőrincen.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat V. Csaba 42 éves budapesti lakos ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A sértett 2016. december 6-án 14 óra 20 perc és 15 óra 56 perc között a Budapest XVIII., Bethlen utcában leparkolt autójával és bement egy fodrászatba hajat vágatni. Ez idő alatt autóját ellopták. A rendőrök kiadták a gépkocsi körözését és egy nappal később a Vecsésen észlelték a körözött járművet. A BRFK Felderítő Főosztályának munkatársai 2016. december 7-én 16 óra 2 perckor elfogták V. Csabát és előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tábor a bűn ellen

Első ránézésre vízparti nyári tábor. Alaposabb vizsgálat után kiderül, a rendőrség társadalomban betöltött szerepének átfogó, gyakorlati közvetítése tizenéveseknek.

 

Kutyák és lovak a nyílt napon

Gyerekzsivajtól és kutyaugatástól volt hangos május 28–29-én a nyílt nap Dunakeszin, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ telephelyén.

 

Forgalmas Paks

Paks az 50 ezer lakost számláló járás központja.

 

Szépkorúak az utakon

A Pest megyei zsaruk ezúttal a korosabb, aktív sofőrökkel vették végig elméleti és gyakorlati programon életkor és járművezetés összefüggéseit, ezzel is rámutatva a bizton­ságos közlekedés egyik kívánalmára: az önismeret fontosságára.