Amíg fodrásznál volt, ellopták az autóját

2016. 12. 09., p - 09:16
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Egy nap alatt elfogták a rendőrök azt a férfit, aki ellopott egy autót Pestszentlőrincen.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat V. Csaba 42 éves budapesti lakos ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A sértett 2016. december 6-án 14 óra 20 perc és 15 óra 56 perc között a Budapest XVIII., Bethlen utcában leparkolt autójával és bement egy fodrászatba hajat vágatni. Ez idő alatt autóját ellopták. A rendőrök kiadták a gépkocsi körözését és egy nappal később a Vecsésen észlelték a körözött járművet. A BRFK Felderítő Főosztályának munkatársai 2016. december 7-én 16 óra 2 perckor elfogták V. Csabát és előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pályaorientációs nap Dabason

A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 16-án a dabasi Gyóni Géza Általános Iskola és a Szent János Katolikus Általános Iskola tanulói részére tartottak pályaorientációs napot.

 

Közös életet ígért, milliókat kért

Megismerkedésükkor munkát kínált egy szarvasi nő egy kecskeméti férfinak, majd azt mondta neki, hogy össze akar költözni vele, csak fel kell újítani azt a házat, amiben lakni fognak. Így vette rá arra, hogy közel 3 millió forintot adjon neki.

 

Keressük Demeter Zoltánt

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 31 éves, sátoraljaújhelyi férfi eltűnése ügyében.

 

Ittasság a gyanú

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 28 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 41. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Nyomokból olvastak

Szeptember 26-án valószínűleg a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek bűnügyi technikai osztály kutyavezetői alosztályának dunakeszi objektuma volt a legkevésbé áhított hely a törvény elől bujkálni szándékozók számára.

 

Drogériából loptak, keressük őket

A székesfehérvári rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt keresik a fényképfelvételeken látható ismeretlen elkövetőket.