Áruházból loptak

2016. 03. 05., szo - 09:58
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Három férfit fogtak el a monori rendőrök.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya N. István 42 éves, P. Tamás 19 éves, O. Michael 25 éves külföldi állampolgárok ellen.

 A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2016. március 3-án a délutáni órákban egy maglódi bevásárlóközpontból ruházati termékeket tulajdonítottak el úgy, hogy azokról az áruvédelmi eszközöket levágták és a termékeket a saját ruházatuk alá rejtették el.

A bűncselekmény elkövetését az áruház alkalmazottai észlelték, majd értesítették a maglódi rendőröket, akik a helyszínen elfogták N. Istvánt, valamint O. Michaelt. A 19 éves férfi megpróbált elfutni a rendőrök elől, azonban a járőrök őt is elfogták.

A három férfit a Monori Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. Megalapozott gyanú merült fel arra vonatkozóan is, hogy a 42 éves férfi és két társa egy fővárosi bevásárlóközpontban hasonló jellegű bűncselekményt követett el.

A monori nyomozók a gyanúsítottakat őrizetbe vették és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásuk elrendelésére.

Ellenük a további eljárást a Monori Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ünnepi megemlékezés Eszéken

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság koszorúval tisztelgett az eszéki Hermann Paulina-villánál az október 23-ai forradalom és szabadságharc emléke előtt.