Autólopásért fogták el

2016. 08. 19., p - 09:09
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A váci rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytatott T. János 28 éves váci lakos ellen, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy  2016. július 11 -én 3 óra körül Vác belterületén egy külföldi hatósági jelzésű autó ajtaját ismeretlen módon kinyitotta, majd a gyújtáskapcsolót megrongálva az autót beindította és eltulajdonította. Cselekményét észlelte a gépkocsi tulajdonosának egyik rokona, aki futva követte az autót, ami a következő utcasarkon leállt. A gyanúsított kiszállt a járműből és gyalogosan elhagyta a helyszínt. A gépkocsi tulajdonosa bejelentést tett a rendőrségen, amelyet követően néhány perccel a járőrök elfogták a tolvajt. Előállították a Váci Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. T. János a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A férfit az illetékes bíróság 2016. július 13-án előzetes letartóztatásba helyezte

Az ellene folytatott eljárást a nyomozóhatóság 2016. augusztus 18-án befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.