Az ágyneműtartóban bujkált

2016. 06. 15., sze - 09:10
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták a fiatalkorú rablót.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat – őrizetbe vétele mellett – egy 16 éves budapesti lakossal szemben rablás bűntett miatt.

A fiatalkorú 2016. június 11-én 5 óra körül egy Budapest VIII., Diószeghy Sámuel utcai társasház ablakán lévő szúnyoghálót átvágta és így bejutva a lakásból készpénzt tulajdonított el. Eközben a sértett felébredt és kérdőre vonta az elkövetőt, mire ő menekülni próbált, majd elővett egy kést és életveszélyesen megfenyegette a férfit. Ezt követően a gyanúsított elmenekült a lakásból.

A 16 éves fiút a rendőrök 10 perccel később a lakóház egyik földszinti lakásában az ágyneműtartóban találták meg. Az elfogást követően, előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását, amelyet az illetékes bíróság 2016. június 13-án elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: anya és fia fosztotta ki

Három bűncselekmény miatt folytattak nyomozást a Bács-Kiskun megyei rendőrök. Az ügyet lezárták, és az iratokat átadták a főügyészségnek.