Balesetet okozott

2017. 03. 07., k - 04:39
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Remeteszőlősön okozott halálos balesetet az 55 éves nagykanizsai nő.

Közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya egy 55 éves nagykanizsai nő ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2016. február 23-án a kora délutáni órákban Remeteszőlős lakott területén belül közlekedett személyautóval, amikor egy útkanyarulatban megcsúszott, átsodródott a szemközti sávba és ott összeütközött egy szabályosan közlekedő személyautóval. Az ütközés következtében a vétlen autó sofőrje könnyű sérülést szenvedett. Egyik utasa súlyosan megsérült, az autóban ülő harmadik személy pedig a kórházba szállítást követően életét vesztette.

A budaörsi rendőrök az 55 éves nőt gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az ellene szakértők bevonásával folytatott eljárást a nyomozó hatóság lezárta, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Budaörsi Járási Ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjazott négylábúak és vezetőik

Kiemelkedő munkájukért tárgyjutalomban részesített a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője két szolgálati ebet és vezetőiket az összevont megyei kutyás képzésen.

 

Idős asszonyon segítettek

A rendőrök a mentők kiérkezéséig takarókkal melegítették a bissei nőt, és teát is főztek neki.

 

Lebukott az orvvadász

A szentendrei rendőrök egy 41 éves férfit fogtak el és hallgattak ki gyanúsítottként.

 

Nyomkövetők

Csak a nyomokat kellett a hóban követniük a putnoki rendőröknek, hogy eljussanak a kerékpártolvajokhoz.