Bántalmazás egy étteremnél

2017. 01. 15., v - 13:58
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az egyik erzsébetvárosi gyorsétterem biztonsági őre azért lökte meg a sértettet, hogy kiküldje onnan.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. január 14-én 16 óra 45 perckor egy VII. kerületi gyorsétterem biztonsági őre ki akart küldeni a helyiségből egy férfit, aki azonban a kérésnek nem tett eleget. A férfi vissza akart menni az étterembe, ezért M. Tamás meglökte őt, mire a férfi elesett. Ahogy fel akart állni a földről, az őr egy alkalommal megrúgta, melynek következtében a férfi súlyos sérülést szenvedett. A bántalmazás után a sértett a közelben lakó rokonaihoz ment, akik értesítették a rendőrséget.

A 28 éves biztonsági őrt a kiérkező rendőrök 18 óra 15 perckor a munkahelyén elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Vele szemben a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett miatt folytat nyomozást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsokat szállított

Egy moldáv férfi által vezetett kisteherautó ellenőrzése során hét határsértőt találtak megbújva a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Velük szemben a román hatóságok járnak el.

 

Halálos baleset a 1111-es úton

Esztergom térségében egy személygépkocsi fának ütközött, majd kigyulladt. A baleset során a jármű vezetője életét vesztette.

 

Forgalomkorlátozás Szekszárdon

A Nemzeti Ünnep alkalmából szervezett rendezvények zavartalan lebonyolítása érdekében 2018. október 23-án az alábbi forgalomkorlátozásokra lehet számítani a városban.