Bántalmazta a gyermeket, aki belehalt sérüléseibe

2015. 01. 23., p - 06:58
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Pest megyei nyomozók vádemelési javaslattal fejezték be az eljárást.

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya B. Béla 38 éves tápiószelei lakos ellen.

Egy tápiószelei családi házból a mentőszolgálat munkatársai életveszélyes állapotban vittek kórházba 2014. január 8-án egy kislányt. A két éves gyermek 2014. január 10-én az esti órákban a kórházban elhunyt. Az eljárás során kirendelt igazságügyi orvosszakértő véleménye szerint a gyermek halálában idegenkezűség is szerepet játszott.

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették a gyermek nevelőapját, B. Béla tápiószelei lakost, akit az illetékes bíróság előzetes letartóztatásba helyezett.

 

A 38 éves férfi ellen folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban lezárta, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Békés megyéből

A rendőrök a román hatóság munkatársaival közösen tartóztattak fel a gyulai közúti határátkelőhelyen öt külföldi férfit, akik Romániából érkező kamionokban rejtőzködtek.