Bántalmazta a jegyvizsgálót

2016. 11. 14., h - 22:20
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A monori rendőrök őrizetbe vették a 20 éves gyanúsítottat.

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya D. Krisztián 20 éves monori lakos ellen.

 

A férfi a jelenlegi adatok szerint 2016. november 13-án a délutáni órákban a Budapest Nyugati Pályaudvarról induló vonaton kezdett vitatkozni a jegyvizsgálóval. D. Krisztián nem rendelkezett érvényes menetjeggyel, ezért a sértett megkérte, hogy a következő állomásnál szálljon le a vonatról. A gyanúsított a jegyvizsgáló kérésének nem tett eleget, a nőt trágár szavakkal illette és megfenyegette, majd leköpte. A sértett védekezni próbált, felemelte a kezét, de ekkor a 20 éves férfi arcon ütötte, amelytől az ülések közé esett.

 

A férfit végül egy – a vonaton utazó – szolgálaton kívüli rendőrnő és két férfi fékezte meg. A monori járőrök előállították a városi rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyolc szír határsértő Mórahalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Mórahalom közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Kiszombor közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.