Bántalmazta a jegyvizsgálót

2017. 03. 12., v - 10:38
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást egy kismarjai lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint 2017. február 13-án 11 óra 50 perc körül a gyanúsított a társával együtt úgy szállt fel a Pocsaj felé közlekedő vonatra, hogy nem váltottak menetjegyet. Ezt észrevette a vonaton szolgálatot teljesítő jegyvizsgáló, aki felszólította a két utast, hogy váltsanak jegyet. Az utasok erre nem voltak hajlandóak, ezért a jegyvizsgáló közölte velük, hogy a következő állomáson le kell szállniuk. A pocsaji állomáson az elkövető szidalmazni és fenyegetni kezdte a kalauzt. A peronon a férfi elé állt egy ott dolgozó jegypénztáros, hogy segítsen munkatársának, azonban a garázda ráütött a pénztáros karjára, majd mindkét sértettet meglökte. A rendőrök a helyszínen elfogták az agresszív férfit és előállították a Derecskei Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A kismarjai lakos beismerő vallomást tett.
A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a 19 éves férfival szemben 2017. március 8-án befejezte a közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal megküldte a járási ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a csaló

Több, mint félmillió forint kárt okozott az a 40 éves pécsi férfi, akit a nagyatádi rendőrök őrizetbe vettek.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 06010/3878/2017. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Megverte, megfenyegette iskolatársát

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amiben egy fiatalkorú fiú - vélt sérelme miatt - iskolatársát a helyi kiserdőbe csalta, ahol megverte és meg is fenyegette.  

 

Rablás Kalocsán

A rendőrök őrizetbe vették a 27 éves helyi gyanúsítottat, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

 

Ittasan vezetett

A Jászberényi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.