Bántalmazta az édesanyját

2016. 02. 27., szo - 05:03
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Előzetes letartóztatásba került az 54 éves nő.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya Sz. Magdolna 54 éves örkényi lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2016. február 24-én a délutáni órákban örkényi családi házukban tettleg bántalmazta a vele egy háztartásban élő 80 éves édesanyját. Az asszony a bántalmazás következtében elszenvedett sérüléseibe belehalt. A Pest megyei nyomozók a bűncselekmény elkövetését követő rövid időn belül elfogták az 54 éves nőt, akit előállítását követően gyanúsítottként hallgattak ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Az illetékes bíróság 2016. február 26-án elrendelte Sz. Magdolna előzetes letartóztatását.

Ellene a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Észak-macedón kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Lezárt akta: Karóval ütötte le szomszédját

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy decsi nővel szemben folytattak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Hat határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.