Bántalmazta az édesanyját

2016. 02. 27., szo - 05:03
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Előzetes letartóztatásba került az 54 éves nő.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya Sz. Magdolna 54 éves örkényi lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2016. február 24-én a délutáni órákban örkényi családi házukban tettleg bántalmazta a vele egy háztartásban élő 80 éves édesanyját. Az asszony a bántalmazás következtében elszenvedett sérüléseibe belehalt. A Pest megyei nyomozók a bűncselekmény elkövetését követő rövid időn belül elfogták az 54 éves nőt, akit előállítását követően gyanúsítottként hallgattak ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Az illetékes bíróság 2016. február 26-án elrendelte Sz. Magdolna előzetes letartóztatását.

Ellene a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vitte a fát, meg a motort is

A rudabányai rendőrök lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rönkfát próbált lopni, és egy segédmotor-kerékpárt pedig el is tulajdonított. A motort a rendőrök megtalálták, majd visszaadták a tulajdonosának.

 

Embercsempészek rendőrkézen

A járőrök két albán férfit fogtak el Kópháza térségében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársainak jelzését követően, akik hét illegális migránst akartak Ausztriába szállítani.