Bántalmazta az édesanyját

2016. 02. 27., szo - 05:03
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Előzetes letartóztatásba került az 54 éves nő.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya Sz. Magdolna 54 éves örkényi lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2016. február 24-én a délutáni órákban örkényi családi házukban tettleg bántalmazta a vele egy háztartásban élő 80 éves édesanyját. Az asszony a bántalmazás következtében elszenvedett sérüléseibe belehalt. A Pest megyei nyomozók a bűncselekmény elkövetését követő rövid időn belül elfogták az 54 éves nőt, akit előállítását követően gyanúsítottként hallgattak ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Az illetékes bíróság 2016. február 26-án elrendelte Sz. Magdolna előzetes letartóztatását.

Ellene a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Magánlaksértés és testi sértés

A nyomozók őrizetbe vették azt a három helybélit, akik a gyanú szerint berúgták az egyik kiskunhalasi ingatlan kapuját, majd az udvaron bántalmazták az ott lakó férfit.

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Közelebb érve már hallotta a sírást is

Egy két éves kisfiú felügyelet nélkül hagyta el szirmabesenyői otthonát. A rendőrök gyorsan cselekedtek, mert a helyszín közelében található a Kocka-tó.

 

Késsel rabolt

A ráckevei rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a 12 éves fiút.