Bántalmazták a mezőőrt

2014. 11. 23., v - 11:19
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A két nagykállói férfi miközben kiabált és megöléssel fenyegette a mezőőrt, az autójából is megpróbálta kirángatni.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrse közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást Sz. András 39 éves és Sz. Zsolt 35 éves nagykállói lakosok ellen. A megalapozott gyanú szerint a két férfi 2014. november 22-én 11 órakor Nagykálló belterületén bántalmazott egy szolgálatban lévő 63 éves mezőőrt. A nyomozás adatai szerint a mezőőr rövid idővel korábban tetten érte a két férfit miközben azok egy Nagykálló külterületén lévő erdős területen engedély nélkül fákat vágtak ki és megkísérelték eltulajdonítani. A mezőőr igazoltatni akarta öket, de a két férfi gépkocsiba ült és elmenekült a helyszínről. A mezőőr egy nagykállói magánlakás előtt ismét intézkedni akart velük szemben, de a két férfi kiabálni kezdett és megöléssel fenyegette. A sértettet sikertelenül próbálták kirángatni a gépkocsijából ezért az autót ütötték, rúgták. A rendőrség a bejelentést követően a két nagykállói férfit rövid időn belül elfogta, a rendőrőrsre előállította és bűnügyi őrizetbe vette. 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hét migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Őrizetben a csányi támadók

Garázdaság és testi sértés bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást a Hatvani Rendőrkapitányság.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.