Belehalt sérüléseibe - videóval

2016. 08. 22., h - 12:30
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A Bács-Kiskun megyei rendőrök őrizetbe vettek egy 59 éves kiskunfélegyházi férfit, aki a megalapozott gyanú szerint bántalmazta szomszédját.

Állampolgári bejelentés érkezett 2016. augusztus 18-án reggel arról, hogy egy kiskunfélegyházi tanya udvarán holtan találtak egy férfit. A helyszíni és halottszemle elsődleges adatai alapján bűncselekmény elkövetésének gyanúja nem volt megállapítható, ezért a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indított a haláleset körülményeinek tisztázása céljából. Az eljárás során kirendelt igazságügyi orvosszakértő megállapításai alapján az 59 éves férfi halálát idegenkezűség okozta.

 

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A nyomozás adatai szerint az előző éjszaka a szomszédja bántalmazta a sértettet, aki belehalt sérüléseibe.

 

A nyomozók 2016. augusztus 19-én 15 óra 15 perckor őrizetbe vették K. Mihály 59 éves kiskunfélegyházi lakost, aki gyanúsítotti kihallgatásakor tagadta a bűncselekmény elkövetését. Vele szemben a nyomozási bíró 2016. augusztus 22-én lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg két migráns egy gumicsónakban Magyarországra bejutni Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.