Belerúgott a táblába

2016. 01. 17., v - 09:05
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A járőrök még a helyszínen elfogták a garázda fiatalt Mezőtúron.

A Mezőtúri Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást Sz. Sándor mezőtúri lakos ellen. A 18 éves fiatal testvéreivel és ismerősével éppen szórakozásból tartott hazafelé 2016. január 17-én hajnalban Mezőtúr egyik utcáján, majd az egyik járdaszigeten elhelyezett jelzőtáblába belerúgott, amely ennek következtében elhajlott. A közelben járőröző mezőtúri rendőrök észlelték az esetet és még a helyszínen elfogták a helyi lakost. A járőrök előállították a fiatalt a Mezőtúri Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók garázdaság vétség elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Garázdaság Egerben

A rendőrök a lakosság segítségét kérik a képen látható fiatal azonosításához.

 

Unokája rabolta ki a nagymamát

A rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül elfogták azt a fiatalembert, aki bevásárlásból hazafelé tartó nagymamájától erőszakkal elvette ötszáz forintját.

 

Lengyel kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Mindent vitt

A rendőrök azonosították, és elfogták azt a szendrői férfit, aki ittasan anyagi káros közlekedési balesetet szenvedett, majd hátrahagyta autóját, amellyel egy sor szabálysértést is elkövetett.

 

Futballmérkőzés Kazincbarcikán

A rendőrség a megrendezésre kerülő sportesemény kapcsán kiemelt figyelmet fordít a csapatok, és szurkolók tájékoztatására.