Beton alatt a „tábla”

2014. 12. 13., szo - 09:42
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Miután befeszítette az ablakot, táblagépet lopott el egy kesznyéteni családi házból az a fiatalkorú fiú, aki buszmegálló mögé bújt a rendőrök elől.

A sértett tett bejelentést a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2014. december 11-én 16 óra 45 perckor. A bejelentő elmondta, hogy csak rövid időre hagyta el a kesznyéteni házát, oda betörve mégis ellopták az ágyán hagyott, frissen vásárolt táblagépét.

 

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai a helyszínen beszerzett információk alapján azonosították és elfogták azt a helyi 15 éves fiatalkorú fiút, aki a rendőrök elől egy buszmegálló mögé bújt, illetve zsákmányát is oda, egy betondarab alá rejtette.

 

A hatóság az ügyben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migráns egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Négy határsértő negyed órán belül

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.