Betondarabbal dobott meg egy rendőrt egy bevándorló

2015. 09. 09., sze - 17:28
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

Hivatalos személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A kordonok alatt átbújva akart kijutni a röszkei idegenrendészeti előállító területéről egy szír illegális bevándorló nő 2015. szeptember 9-én 16 óra 20 perckor. Az őrszolgálatot ellátó rendőr ebben megakadályozta, ezért a nő felkapott egy betondarabot és a rendőrök felé dobta, ami eltalált egy egyenruhást. Személyi sérülés nem történt.

A rendőrség a szír illegális bevándorlót előállította. Hivatalos személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás. A rendőrség őrizetbe vette.

Vele szemben a további eljárást a Szegedi Nyomozó Ügyészség folytatja le.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak levezette a feszültséget

A 17 éves fiatal egy dorogi lakásban az ablakot betörve bement, majd több berendezést megrongált. A nyomozók őt gyanúsítottként kihallgatták.

 

Neki nem, de a rendőrségnek elég volt

Nem volt elég sör otthon, ezért ült autóba egy ittas férfi Tótkomlóson. Boltba ment, közben elsodort egy kerékpárost. A baleset után nem állt meg, nem segített a sérültnek. A rendőrségnek ennyi bőven elég volt ahhoz, hogy vádemelést javasoljon ellene.

 

Elfogták az embercsempészt

A rendőrök elfogtak egy cseh állampolgárt, aki 28 illegális migránst próbált jogellenesen Magyarország területére szállítani.