Betörés aláírással

2016. 10. 11., k - 09:30
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A helyszínen hagyta iratait az a kazincbarcikai betörő, akit a rendőrök rövid idő alatt elfogtak.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság B. Dávid 19 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított 2016. október 9-én 2 óra körül Kazincbarcikán, az Egressy utcában feltört egy gyroszos pavilont, ahonnan kevesebb, mint 10 000 forintot tulajdonított el, majd elment a helyszínről. A pártfogói felügyeletéről szóló okiratot azonban hátrahagyta.

A rendőrök anyilvánvaló bizonyíték alapján hamar azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható, tettét beismerő fiatalembert. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Életet mentettek

A szekszárdi járőrök egy ájult, idős férfi segítségére siettek a buszpályaudvaron.

 

Bombával fenyegetőzött

Még a helyszínen elfogták a Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrs járőrei a férfit.

 

Őrizetben a felsőzsolcai dílerek

A rendőrök Felsőzsolcán fogták el azt a férfit és fiát, akik a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyagot szereztek meg és adtak tovább, főként helyi lakosoknak.

 

Őrizetben a tolvaj

A kerekegyházi körzeti megbízottak elfogtak egy helyi férfit, aki a gyanú szerint rövid időn belül többször visszament a szomszéd település egyik autószerelő műhelyébe lopni.

 

Gázolajlopásra szakosodott

A tatabányai nyomozók 12 rendbeli lopással gyanúsították meg azt az 58 éves helyi lakost, akivel szemben befejezték a vizsgálatot.