Biztonsági őrre támadt

2015. 04. 05., v - 11:59
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a helyszínen elfogták a férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytatott M. János 30 éves tiszafüredi lakossal szemben garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. március 11-én 18 óra 15 perc körüli időben egy Budapest VI., Váci úti bevásárlóközpontban hangosan kiabált és szitkozódott. A biztonsági őrök távozásra szólították fel és ki akarták kísérni a férfit, de ő erre válaszul ököllel megütötte az egyik biztonsági őrt. A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták a 30 éves férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága a garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást befejezte, az iratokat a napokban vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldte.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Útjukba álltak

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 39 éves belga sofőr ellen, aki 21 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Visszakapta ellopott akkumlátorát

A szemfüles szomszédasszony felírta annak a furgonnak a rendszámát, amivel a tolvajok közlekedtek Telkibányán. A nyomozók három férfit hallgattak ki gyanúsítottként a lopással összefüggésben.

 

Szekszárdi diadal

A Heves megyei csapat nyerte a X. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyt.