Buszmegállóban rabolta ki áldozatát - videóval

2016. 04. 19., k - 04:22
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Mobiltelefont rabolt egy 16 éves szolnoki fiatal. A rendőrök rövid időn belül elfogták.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 16 éves szolnoki fiú 2016. április 17-én 20 óra 10 perc körüli időben egy szolnoki buszmegállóban leszólított egy fiatalt, akitől megkérdezte a pontos időt, majd elkérte mobiltelefonját. Miután a sértett azt nem adta át, a fiú elővett egy kést és azzal fenyegette meg áldozatát. A fenyegetés hatására a fiatalkorú átadta a készüléket a támadónak, aki ezután kerékpárjával elmenekült a helyszínről. 

 

A szolnoki nyomozók a bejelentést követően rövid időn belül azonosították a jogsértőt, majd rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra. A rendőrök gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették a helyi lakost, az eltulajdonított mobiltelefont megtalálták és lefoglalták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Garázdaság Egerben

A rendőrök a lakosság segítségét kérik a képen látható fiatal azonosításához.

 

Unokája rabolta ki a nagymamát

A rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül elfogták azt a fiatalembert, aki bevásárlásból hazafelé tartó nagymamájától erőszakkal elvette ötszáz forintját.

 

Lengyel kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Mindent vitt

A rendőrök azonosították, és elfogták azt a szendrői férfit, aki ittasan anyagi káros közlekedési balesetet szenvedett, majd hátrahagyta autóját, amellyel egy sor szabálysértést is elkövetett.

 

Futballmérkőzés Kazincbarcikán

A rendőrség a megrendezésre kerülő sportesemény kapcsán kiemelt figyelmet fordít a csapatok, és szurkolók tájékoztatására.