Csalás Pakson

2016. 04. 15., p - 12:36
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Pénzt csalt ki a gyanúsított egy idős paksi nőtől.

A Paksi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított csalás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján az elkövető 2015. április 13-án 11 óra és 20 óra közötti időben egy paksi lakóháznál megjelent, ahol az ott lakó 80 éves nénit tévedésbe ejtve ajándékba egy ágynemű garnitúrát ajánlott neki.

Amikor a sértett átvette az ágynemű garnitúrát, a gyanúsított közölte vele, hogy előlegbe ki kell fizetnie az ágynemű árát, amelyet később majd visszautalnak neki. A sértett átadta a kért összeget, majd a gyanúsított nő a készpénzzel együtt elment és semmilyen elérhetőséget nem adott meg. Az idős asszony gyanút fogott, és értesítette a rendőrséget a történtekről.

A rendőrök a nyomozás eredményeként egy 34 éves budapesti nőt hallgattak ki gyanúsítottként csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.  

Az ügyben a további eljárást a Paksi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lengyel kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Mindent vitt

A rendőrök azonosították, és elfogták azt a szendrői férfit, aki ittasan anyagi káros közlekedési balesetet szenvedett, majd hátrahagyta autóját, amellyel egy sor szabálysértést is elkövetett.

 

Futballmérkőzés Kazincbarcikán

A rendőrség a megrendezésre kerülő sportesemény kapcsán kiemelt figyelmet fordít a csapatok, és szurkolók tájékoztatására.

 

Ittasan vezetett a rendőrkapitányságra

Egy hozzátartozója telefonhívására érkezett autójával a Kazincbarcikai Rendőrkapitánysághoz az a férfi, akit a járőrök az épület előtt igazoltattak, és a nála alkalmazott alkoholszonda 2,38-as értéket mutatott.

 

Véradást tartottak Szombathelyen

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a Magyar Vöröskereszt Vas Megyei Szervezetével 2020. augusztus 12-én és 2020. augusztus 13-án közös véradó napot tartott.