Droglabor egy mórahalmi tetőtérben

2016. 02. 03., sze - 08:49
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést egy szegedi férfival szemben a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya.

A nyomozók 2014. december 4-én fogták el a férfit, aki Mórahalmon, a Nádas utca egyik bérelt ingatlanának tetőterében, droglabort működtetett. A rendőrök csaknem 380 gramm amfetamint, valamint szintetikus kábítószer előállításához szükséges vegyszereket és eszközöket foglaltak le a 41 éves férfitól.

A bíróság elrendelte Cs. Levente előzetes letartóztatását. A nyomozás során a kirendelt igazságügyi vegyészszakértő megállapította, hogy a lefoglalt kábítószergyanús anyag meghaladja a jelentős mennyiség alsó határát.

A férfi ellen kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt indult nyomozást a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte. Az ügy iratait vádemelési javaslattal a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészségre továbbította.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bódult állapotban vezetett

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőrei Alsóregmecen egy férfit szűrtek ki a közúti forgalomból, aki bódult állapotban vezette járművét.