Édesapját bántalmazta

2016. 04. 11., h - 05:10
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A ceglédi rendőrök őrizetbe vették a 28 éves gyanúsítottat.

Testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya D. Zsolt 28 éves ceglédi lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 28 éves férfi 2016. április 9-én 2 óra és 2 óra 30 perc közötti időben a nyitott ajtón keresztül bement az édesapja újszilvási családi házába, ahol vitatkozni kezdett a sértettel, majd betörte az egyik ajtó üvegét és felborította a teraszon lévő szekrényt.

D. Zsolt az udvaron dulakodni kezdett a 64 éves férfival, akit egy kerékpárral fejbe dobott és ököllel mellkason ütött. Az idős férfi a bántalmazás következtében megsérült.

 

A bejelentést követően a ceglédi rendőrök – 2016. április 9-én a hajnali órákban – elfogták a 28 éves férfit, akit előállítást követően gyanúsítottként hallgattak ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

 

Ellene a további eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Az ünnepi hétvégén is sokan szabálytalankodtak

A rendőrök az ellenőrzések alkalmával 150 jogsértővel szemben intézkedtek. Várdombon olyan járművezetővel is találkoztak az egyenruhások, aki a megengedett 50 km/h helyett 115 km/h-s sebességgel közlekedett.