Egy benzinkúton szúrta meg a sértettet

2015. 09. 20., v - 13:04
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A dabasi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást.

Testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Dabasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 54 éves olasz férfi ellen.

 

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. június 4-én 23 óra 50 perc körüli időben jelent meg az M5-ös autópálya 35-ös kilométerszelvényében lévő benzinkúton. A férfi a shopban üdítőt és kávét fogyasztott, azonban azok árát túlzónak találta és nem akarta kifizetni. Ekkor vitatkozni, majd dulakodni kezdett a sértettel. Az 54 éves gyanúsított az üzlet előtt a nála lévő késsel a kútkezelő karját megvágta.

A gyanúsítottat a dabasi rendőrök a helyszínen elfogták, majd előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki. Az ellene folytatott eljárást a nyomozóhatóság napokban lezárta, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg két migráns egy gumicsónakban Magyarországra bejutni Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.