Egy benzinkúton szúrta meg a sértettet

2015. 09. 20., v - 13:04
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A dabasi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást.

Testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Dabasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 54 éves olasz férfi ellen.

 

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. június 4-én 23 óra 50 perc körüli időben jelent meg az M5-ös autópálya 35-ös kilométerszelvényében lévő benzinkúton. A férfi a shopban üdítőt és kávét fogyasztott, azonban azok árát túlzónak találta és nem akarta kifizetni. Ekkor vitatkozni, majd dulakodni kezdett a sértettel. Az 54 éves gyanúsított az üzlet előtt a nála lévő késsel a kútkezelő karját megvágta.

A gyanúsítottat a dabasi rendőrök a helyszínen elfogták, majd előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki. Az ellene folytatott eljárást a nyomozóhatóság napokban lezárta, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.