Egy hotelszobában fosztották ki

2015. 12. 20., v - 08:23
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták az egyik nőt, társait még keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat B. Barbara 25 éves budapesti lakossal, illetve két eddig ismeretlen társával szemben kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint B. Barbara és társai 2015. december 11-én 1 óra körüli időben egy Budapest V. kerületi bárban megismerkedtek a sértettel. A férfi felhívta a nőket a hotelszobájába, ahol elaludt. A három nő ezt kihasználva elvitte a sértett több millió forintnyi készpénzét, márkás karóráját és mobiltelefonját.
A rendőrök a 25 éves nőt 2015. december 17-én 1 óra 40 perckor a Budapest V., Széchenyi István téren igazoltatták, majd elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A másik két elkövetőt a rendőrök még keresik.

B. Barbarával szemben - őrizetbe vétele mellett - a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le, egyben előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, melyet az illetékes bíróság 2015. december 19-én elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam