Egy órán belül elfogták

2016. 04. 20., sze - 10:35
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A szolnoki rendőrök egy órán belül elfogták azt a három fiatalt, akik egy zagyvarékasi lakatlan házból loptak.

Egy közeli lakos vette észre, hogy egy zagyvarékasi lakatlan ház udvaráról idegenek távoztak. Azonnal bejelentést tett a rendőrségre. A helyszínre érkező járőrök az ingatlan közelében elfogták a három fiatalt, akiket lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállítottak a Szolnoki Rendőrkapitányságra. A nyomozók megállapították, hogy a zagyvarékasi fiatalok 2016. április 19-én 21 óra 40 perc körüli időben befeszítették a családi ház ajtaját, átkutatták a szobákat. Az épületből és udvaráról egy cserépkályhát és egy üllőt hoztak el, amelyeket gépkocsijukba pakoltak és elhajtottak a helyszínről. A lopott holmit egyikőjük házánál kipakolták és visszafordultak egy újabb fuvarért, amikor a rendőrök elfogták őket. A Szolnoki Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a két 17 éves fiút és 16 éves társukat. Az ellopott dolgokat a rendőrök megtalálták és lefoglalták. 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csavarhúzós betörő

A kecskeméti rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki már reggel betörni indult.

 

Betört - keressük

A Szolnoki Rendőrkapitányság az állampolgárok segítségét kéri az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Az óra okos volt, a tolvaj nem

Okosóráért ment az áruházba, de fizetni nem akart érte egy algyői férfi. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Két afgán férfi egy tehergépkocsiban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Nem utazhattak tovább

A biharkeresztesi rendőrök négy ukrán férfit állítottak elő, akiknek útlevelében hamis bélyegzőlenyomat volt.

 

Megszúrta kutyáját

A győri rendőrök állatkínzás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy rábapatonai férfit.

 

Illegális migránsok egy macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.