Egy órán belül elfogták

2016. 04. 20., sze - 10:35
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A szolnoki rendőrök egy órán belül elfogták azt a három fiatalt, akik egy zagyvarékasi lakatlan házból loptak.

Egy közeli lakos vette észre, hogy egy zagyvarékasi lakatlan ház udvaráról idegenek távoztak. Azonnal bejelentést tett a rendőrségre. A helyszínre érkező járőrök az ingatlan közelében elfogták a három fiatalt, akiket lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállítottak a Szolnoki Rendőrkapitányságra. A nyomozók megállapították, hogy a zagyvarékasi fiatalok 2016. április 19-én 21 óra 40 perc körüli időben befeszítették a családi ház ajtaját, átkutatták a szobákat. Az épületből és udvaráról egy cserépkályhát és egy üllőt hoztak el, amelyeket gépkocsijukba pakoltak és elhajtottak a helyszínről. A lopott holmit egyikőjük házánál kipakolták és visszafordultak egy újabb fuvarért, amikor a rendőrök elfogták őket. A Szolnoki Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a két 17 éves fiút és 16 éves társukat. Az ellopott dolgokat a rendőrök megtalálták és lefoglalták. 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Okosórát lopott, keressük

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Sérülést okozott, keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki miután többször megütött és megrúgott egy másik vendéget, távozott egy szegedi szórakozóhelyről.

 

Vonaton megbújt migránsok

Egy gyorsvonat padlásterén megbújva próbált meg jogellenesen bejutni Magyarországra három illegális migráns.

 

Lopás és orgazdaság

A pápai rendőrök négy órán belül azonosították a betörőt és az orgazdát is.

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.