Egyetlen ütés

2016. 05. 02., h - 08:55
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a helyszínen elfogták azt a férfit, aki egy csepeli lépcsőházban életveszélyes sérülést okozott egy ott lakó, középkorú férfinak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya nyomozást folytat J. Márk 22 éves budapesti lakos ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A férfi 2016. április 30-án 22 óra 50 perc körül megjelent egy Budapest XXI., Bánya utcai házban, ahol kiabálni kezdett. Az ott lakók közül többen kimentek a folyosóra, hogy őt lecsillapítsák, illetve elküldjék onnan. J. Márk az első emeleti lépcsőfordulóban az egyik őt nyugtatni akaró, középkorú férfit olyan erővel ütötte meg, hogy legurult a lépcsőről. A mentőszolgálat munkatársai a férfit kórházba szállították, ahol megállapították, hogy életveszélyes sérülést szenvedett.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit a helyszínen elfogták, majd előállítását követően gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrség – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Huszonhét határsértőt tartóztattak fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonhét migráns Szegednél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.