Elfogták

2015. 11. 22., v - 09:02
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A férfi egy terézvárosi bank előterében rabolt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat L. Róbert 32 éves budapesti lakossal szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. november 15-én 23 óra 17 perckor egy Budapest VI., Teréz körúti bankfiók előterében a sértett az automatából készpénzt vett fel, majd a helyiségben tartózkodó L. Róbert odament hozzá és a pénz átadására szólította fel. Amikor a sértett a felszólításnak nem tett eleget, a férfi egy késsel megfenyegette, majd a pénzt megszerezve elfutott. A beszerzett információk alapján a férfi személyét a rendőrök beazonosították, majd az ellene kiadott elfogatóparancs alapján a BRFK VI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói 2015. november 18-án elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A férfival szemben a további eljárást - őrizetbe vétele mellett - a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le, egyben előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2015. november 21-én elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.