Elfogták

2016. 09. 02., p - 13:20
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök egy padon ülve találtak rá arra a férfira, aki percekkel korábban kezében egy fegyvernek látszó tárggyal garázdálkodott Szolnok egyik utcáján.

A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást indított felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Gy. Ádám szolnoki lakos ellen. A 29 éves férfi 2016. szeptember 1-jén 23 óra 30 perc körül Szolnok egyik utcáján odalépett egy gépkocsi mellett álló férfihez és minden előzmény nélkül - a kezében lévő fegyvernek látszó tárgyat a sértett irányába tartva - kiabálni kezdett. A rémült férfi beült a gépjárművébe és elhajtott.

 

A járőrök azonnal a helyszínre mentek és a közelben egy padon ülve megtalálták a keresett férfit. Gy. Ádám többszöri felszólításra átadta a rendőröknek a nála lévő – elsődleges vélemény alapján - gáz-riasztó fegyvert, amelyben több lőszer volt. A járőrök elfogták és előállították a szolnoki laskost a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam