Elfogták a dühöngő férfit

2016. 03. 30., sze - 05:04
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy szolnoki söröző udvarán dühöngött, majd egy fegyverrel vagy annak utánzatával a levegőbe lőtt.

A Szolnoki Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy szolnoki tartózkodási helyű férfi ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 34 éves férfi 2016. március 29-én este egy szolnoki sörözőben múlatta az idejét, majd hangoskodni, kiabálni kezdett, felborogatta az udvaron elhelyezett sörpadokat és elővette kését, amelyet az egyik asztalba vágott - miközben saját kezét is megvágta -, majd egy gáz-riasztó fegyverrel egy alkalommal a levegőbe lőtt és elhagyta a helyszínt.  A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták az agresszíven viselkedő férfit, majd kórházi ellátását követően előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták N. Istvánt, aki elismerte tettét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két külföldi férfi Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták őket.

 

A járőrök mentettek életet

Időben érkezett a rendőri segítség ahhoz az tiszadorogmai férfihez, aki végzetes lépésre szánta el magát a családi házuk udvarán.

 

Határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.