Elfogták a fegyveres dohányboltrablót

2017. 03. 10., p - 11:09
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki Budapesten, egy II. kerületi dohánybolt eladóját fegyverrel, vagy annak utánzatával megfenyegette és elvitte a bevételt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint, egy férfi 2017. március 8-án19 óra 30 perc körül bement a II. kerület Törökvész úti dohányboltba, ahol vásárlást színlelt, majd az eladót a nála lévő fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegette, és a bevétel átadására szólította fel. A fenyegetés hatására, az alkalmazott nem tanúsított ellenállást, és átadta a kassza tartalmát. Az elkövető, a megszerzett pénzzel és szeszes itallal, a Bimbó út irányába gyalogosan elmenekült.

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként megállapították, hogy a fegyveres rablás elkövetője D. Dániel 25 éves budapesti lakos. akit a nyomozók felkérésére, a Terrorelhárítási Központ, műveleti egysége 2017. március 9-én 23 óra 05 perckor elfogott.  A férfi otthonában, a házkutatás során előkerült a rabláshoz használt gáz – riasztófegyver.

D. Dánielt gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vétele mellett, a Budapesti Rendőr-főkapitányság, Nyomozó Főosztály, Rablási Osztálya, előterjesztést tett a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a körúton

Egy kapualjban fekvő férfitől vették el a pénzét és a mobiltelefonját Budapesten.

 

Csak egy magánvélemény

Minden szakmaiságot nélkülöznek a nepszava.hu oldalon 2019. június 17-én „Nem létező migránsinvázióra Potemkin-védelem a válasz a határszélen” című cikk állításai.

 

Baleset a 81-es számú főúton

Sárkeresztes térségében két gépjármű ütközött össze, ezért félpályás forgalomkorlátozás van érvényben.

 

Öt perc alatt elfogták

Az őrizet ideje alatt bíróság elé állhat a kifosztással gyanúsított tiszakécskei férfi.