Elfogták a gyanúsítottakat

2016. 03. 30., sze - 11:54
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A kisújszállási rendőrök elfogták a kenderesi lopás gyanúsítottjait.

Egy kenderesi lakos 2016. március 26-án 11 óra körüli időben vette észre, hogy jelenleg lakatlan portáján betörők jártak. A sértett szólt a helyi körzeti megbízottnak, aki azonnal megkezdte az adatgyűjtést. A rendőr megállapította, hogy az ismeretlenek négy tartógerendát és három szarufát tulajdonítottak el a házból. A nyomozók rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat. A rendőrök elfogták és előállították P. Alex és M. József helyi lakosokat a Kenderesi Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket. A fiatalok elmondták, hogy a tartógerendákat egy babakocsira pakolva vitték el a ház udvaráról, amelyeket még aznap eltüzeltek otthonukban.

A Karcagi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 22 éves és a 25 éves kenderesi lakos ellen. 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a verekedő fiatalok

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot annak az öt férfinak az ügyében, akik ellen garázdaság, valamint súlyos testi sértés miatt folyt nyomozás.