Elfogták a lövést leadó férfit

2014. 09. 23., k - 03:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A bűncselekmény helyszínétől nem messze fogták el L. Róbertet.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségével 2014. szeptember 23-án 1 óra 50 perc körüli időben elfogták L. Róbert 30 éves budapesti férfit, aki a gyanú szerint a Budapest XX., Pacsirta utcában leadott egy lövést.  A nyomozók lefoglalták a bűncselekmény elkövetésekor használt gázrevolvert, mely gumilövedék kilövésére alkalmas. 

Mint arról korábban beszámoltunk, 2014. szeptember 22-én 20 óra 20 perc körüli időben a Budapest XX., Pacsirta utcában egy korábbi vita miatt két ott lakó társaság szóváltásba keveredett, melynek során egy gépjárművet megrongáltak, továbbá eddig tisztázatlan körülmények között egy lövést adtak le. A lövés a combján megsebesített egy 51 éves nőt, akit kórházba szállítottak. A rendőrök a helyszínről egy férfit állítottak elő a XX-XXIII. kerületi Rendőrkapitányságra.

L. Róbertet a Budapest XIX., Nagysándor József utcában fogták el, ellene garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a XX-XXIII. kerületi Rendőrkapitányság.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás Alsózsolcán

A rendőrök egy órán belül elfogták azt a férfit, aki megütött egy fiatalembert, majd elvette a földre került sértett telefonját Alsózsolcán.

 

Eltiltották mégis vezetett

Eltiltás hatálya alatt vezetett az a 38 éves sofőr, aki a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázolt el egy férfit Tatán.