Elfogták a szexuális erőszak gyanúsítottját

2016. 12. 22., cs - 04:51
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök Hajdúhadházon fogták el a Debrecen, Bem téren elkövetett szexuális erőszak bűntett gyanúsítottját.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, 2016. október 9-én 3 óra körül Debrecen, Bem téren egy fiatal lánnyal erőszakoskodott egy férfi.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai az ügyben széleskörű adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható hajdúhadházi lakost.

A rendőrök a 40 éves férfit 2016. december 21-én 6 óra 40 perc körül Hajdúhadházon elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók kihallgatták V. Józsefet, aki a megalapozott gyanú szerint a Debrecen, Bem téren sétáló sértettet megtámadta, a bokrok közé rángatta, ahol erőszakoskodott vele, majd elvette a pénzét és a helyszínről elmenekült.

A gyanúsítottat a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

A Debreceni Rendőrkapitányság V. Józseffel szemben szexuális erőszak bűntett és kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás az M43-as autópályán

Műszaki mentés miatt teljes az útlezárás az M43-as autópálya Szeged felé vezető oldalán, Kövegy közelében, ahol korábban anyagi káros baleset történt.

 

Felgyújtotta a nagyszülei házát

A rendőrök őrizetbe vették azt a perkupai fiatalembert, aki bosszúból felgyújtotta a nagyszülei házát, majd több hozzátartozóját is megfenyegette.