Elfogták a tolnanémedi betörőket

2015. 02. 24., k - 09:29
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Leonardo az elkövetőkhöz vezette a nyomozókat.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre, mert Tolnanémediben 2015. február 18-án éjszaka ismeretlen tettesek bementek több lakóház melléképületébe, majd készpénzt, sarokcsiszolót, fűrészgépet, valamint élelmiszert tulajdonítottak el. A rendőrök a településre mentek, majd a betörések helyszínein, összesen hat lakóháznál szemlét tartottak. A helyszínről indított nyomkövető kutya a nyomokat a vasútállomásig követte, ahol kiderült, hogy korábban két idegen férfi utazott el a községből. A nyomozás eredményeként a tamási rendőrök két sárosdi férfi lakásán tartottak házkutatást, amelynek során a lopásokból származó dolgok egy része megkerült. A rendőrök a 33 éves L. Istvánt, valamint a 22 éves L. Lászlót előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki több rendbeli lopás vétség, valamint lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

A Tamási Rendőrkapitányság munkatársai L. Istvánt őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. L. László szabadlábon védekezhet.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: anya és fia fosztotta ki

Három bűncselekmény miatt folytattak nyomozást a Bács-Kiskun megyei rendőrök. Az ügyet lezárták, és az iratokat átadták a főügyészségnek.